2016. június 28., kedd

Erdő Szelleme Fesztivál

A hétvégén abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy segédkezhettem az Erdő Szelleme Fesztivál lebonyolításában. 


Fantasztikus kis csapat gyűlt össze, akikkel öröm volt eltölteni ezt a röpke másfél napot.






Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű arcát mutatta az Erdő körülöttünk. Az Ő közreműködésével sikerült olyan növényekkel is megismerkednünk, mint a farkasölő sisakvirág, a kapotnyak, a holdviola, a baracklevelű harangvirág, a csalánlevelű harangvirág, a hagymás fogasír, az erdei szélfű, az erdei tisztesfű, az erdei gyömbérgyökér, a piruló hunyor, a kakicsvirág, a nehézszagú gólyaorr és a szagos müge. Mindezt aztán még megkoronáztuk egy amulett készítésével és pár előadással is, melyek során én az álommunkáról és a helyszellemekről is szóhoz jutottam.


A sötétség leereszkedésével eljött a rituálé ideje is, mely során a dob és különféle fúvós hangszerek hangja repített közelebb minket az erdei szellemekhez. De szerintem a körülöttünk szárnyaló szentjánosbogarak is segítettek a dologban...


Másnap a szerelmi mágia és az afrodiziákumok rejtelmei következtek, amit aztán megtetőztünk egy jó kis krémfőzéssel. Végezetül pedig szertartásosan is elbúcsúztunk az Erdőtől, és lassan mindenki hazaindult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...