2012. október 29., hétfő

Telihold a Bikában

Az asztrológia szerint a jólétre irányuló varázslatok fantasztikusan tudnak működni ilyenkor, mivel ezen jegy számára igen fontosak az anyagi javak. Pénzszerzésre is állítólag érdemes lehet ekkor mágiát végezni.l.
A Bika elvileg nagy kitartóerőt képes ajándékozni, így használhatónak tartják egy cél mellett való elhivatottság megerősítésére, vagy egy elhatározáshoz való ragaszkodás biztosítására. E szerint a nehéz, vagy bonyolult helyzetekben segíthet, hogy a végkifejletig bírd vinni őket (már ha megéri).
Az elképzelések alapján segíthet a felszólaláshoz szükséges magabiztosság megszerzésében is, különösen, ha nyilvános beszédekről van szó.
Sőt, állítólag akár szeretetőt is hívhatsz az életedbe ilyenkor, aminek egy igen érzéki kapcsolat lehet az eredménye.
Továbbá egyesek szerint bármilyen célú növekedésért is dolgozhatsz ezen alkalommal, legyen az a kertedben, az életedben, vagy a lelked mélyén.


A telihold a Bikába esik október 24. és november 22. között.



Megfelelései

Szín: zöld
Füstölő: pacsuli, rózsa
Égitest: Föld
Használható: gazdagság, anyagi javak vonzása, kreativitás elősegítése, szexuális vonzerő növelése, az élet jó dolgai, biztonság, stabilitás, kitartás, a kert megsegítése a téli hónapokra, a nyak és a torok gyógyítása, az immunrendszer megerősítése

Lásd még: októberi telihold és novemberi telihold

Források:
Elen Hawke: Praise to the Moon: Magic & Myth of the Lunar Cycle
Maria Kay Simms: A time for magick: planetary hours for meditations, rituals & spells
Teresa Moorey: The Little Book of Moon Magic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...