2012. július 3., kedd

Telihold a Bakban

Az asztrológia szerint, a Bakban tartózkodó telihold alatt a karrierrel kapcsolatos varázslatok különösen hatásosak, kiváltképp azok, melyek a ranglétrán való felemelkedés és a nagy sikerek elképzelését foglalják magukba. Mivel elvileg a Bak jegy szülöttei igen ambiciózusak lehetnek, így ezen hold ereje segíthet helyreállítani a megrendült elszántságot. Egyesek azt is javasolják, hogy ha az életed valamelyik részében rendre lenne szükséged, a most elvégzett mágikus munkák támogathatnak ennek az elérésében, ám ügyelni kell arra, hogy ennek eredményeként ne légy túlzottan parancsoló. Ez a telihold továbbá állítólag a felelősség kiegyensúlyozását az érzelmi szükségleteiddel is elősegíti.
Ám az asztrológiában a Bak igen mélyen spirituális jegy is, így esetleg támogatást tud nyújtani a beavatással kapcsolatos ügyekben.

A telihold a Bakba esik június 22. és július 22. között.

Megfelelései

Szín: fekete, sötétzöld, sötétkék, indigó
Füstölő: ciprus, mirha, pacsuli
Égitest: Szaturnusz
Használható: karrier, hírnév, státusz, térképolvasás, tervezés, elrendezés, megszervezés, kötés, földelés, befejezés, azt tenni, ami szükséges, érzelmi kiégés nélkül, térd gyógyítása, beavatás, ambíciók, elszántság


Források:
Elen Hawke: Praise to the Moon: Magic & Myth of the Lunar Cycle
Maria Kay Simms: A time for magick: planetary hours for meditations, rituals & spells
Teresa Moorey: The Little Book of Moon Magic




Lásd még: júliusi telihold

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...